Verzending binnen 1 tot 2 werkdagen.

INSTRUCTIES VOOR HERROEPING/RETOURNEREN DOOR CONSUMENTEN

 

Herroepingsrecht

Bent u consument dan heeft u het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen en het product te retourneren. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u het goed fysiek in bezit hebt gekregen.

 

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u Milany's  via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen.

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

 

Hygiëne artikelen met verzegeling :

 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@milanys.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Gevolgen van herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u de betaling die u heeft gedaan terug, (met uitzondering van de verzend- en retourkosten) zodra het product door Milany's is ontvangen.

 

Milany's betaalt u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd. Milany's mag wachten met terugbetaling tot de goederen retour zijn gekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden.

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 7 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan Milany's heeft medegedeeld, aan Milany's te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

Goederen moeten ongebruikt/ongedragen, ongewassen, zonder vlekken en netjes verpakt geretourneerd worden.

Milany's wijst u erop dat indien u in dezelfde bestelling meerdere producten heeft besteld met een verschillende leveringstermijn, de bedenktijd ingaat op de dag nadat u, of de vooraf door u aangewezen derde, de producten heeft ontvangen. Milany's behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om een bestelling van meerdere producten met een verschillende levertijd te weigeren.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u Milany's via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen.

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

 

DE KOSTEN VAN HET TERUGZENDEN VAN DE GOEDEREN KOMEN VOOR UW REKENING.